Start verkoop 42 woningen

Ook zo nieuwsgierig naar de woningen die gaan komen in de nieuwste fase in plan Wilhelminahaven in Oosterhout? In deze fase komen 42 woningen in de types hoek- en rijwoningen en 2-1-kapwoningen. Op dinsdag 30 juni a.s. start de verkoop van deze 42 grondgebonden woningen in de Gecroonde Bel in Oosterhout (Bredaseweg 106).

Als je hierbij aanwezig wilt zijn, dan dien je je aan te melden voor deze avond. Binnenkort ontvang je een digitale uitnodiging om je aan te melden bij de makelaarskantoren Van de Water Makelaars of Biemans Makelaardij middels een aanmeldformulier. Na jouw aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor maximaal 2 personen met een tijdslot waarbinnen je langs kunt komen om een magazine, het voorkeurkeuzeformulier, de prijslijst en de begeleidende brief in ontvangst te nemen. Alles gebeurt op gepaste afstand volgens de richtlijnen van het RIVM.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn of om een andere reden niet deze avond bij te kunnen wonen, dan kun je op afspraak bij één van de makelaarskantoren de documentatie ophalen. Ook zal alle documentatie op dinsdagavond 30 juni beschikbaar zijn op deze website.

Laatste nieuws