Uitnodiging start verkoop

Dinsdag 30 juni a.s. starten we met de verkoop van de 42 woningen in fase 1 van Wilhelminahaven in Oosterhout. Hierbij nodigen wij u graag uit voor deze verkoopmanifestatie. Deze fase bestaat uit 42 woningen onderverdeeld in de types hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en zelfs een bungalow! De start verkoop vindt plaats in De Gecroonde Bel (Bredaseweg 106, Oosterhout). 

Verkoopmanifestatie

De makelaars overhandigen u graag persoonlijk het verkoopmagazine maar tegelijkertijd moet er, voor u en onze gezondheid, rekening worden gehouden met de richtlijnen van het RIVM. De makelaars willen daarom graag met u ‘speeddaten’ Tijdens deze korte afspraak kunnen zij u het verkoopmagazine, de welkomstbrief met nadere uitleg, prijslijst en een voorkeur-/keuzeformulier meegeven. Tevens heeft u natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen. Alles gebeurt op gepaste afstand volgens de richtlijnen van het RIVM.


Wanneer u interesse heeft in een speeddate willen wij u vragen om het gegevensformulier in te vullen (dat kan ook digitaal) en dit op te sturen naar nieuwbouw@vandewatergroep.nl of makelaardij@biemansmakelaardij.nl. Na ontvangst van dit formulier nemen zij, op volgorde van binnenkomst, telefonisch contact met u op om voor dinsdag 30 juni een tijdstip tussen 15.00 uur en 18.00 uur af te spreken. Per tijdslot worden er maximaal 10 afspraken ingepland (om overschrijding van het maximaal toegestane bezoekersaantal te voorkomen).

Inschrijven
Daarna heeft u tot woensdag 15 juli a.s. de gelegenheid om voor één of meerdere woningen in te schrijven. Na afloop van de inschrijftermijn worden de woningen toegewezen. U kunt op 30 juni dan ook geen optie nemen op een woning. In de welkomstbrief die wij u op 30 juni meegeven kunt u meer lezen over de verkoopprocedure.

Bent u verhinderd?
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op bovengenoemde datum te komen, dan kunt u vanaf woensdag 1 juli, op afspraak, bij één van de makelaarskantoren de documentatie ophalen. Tevens zal de verkoopdocumentatie vanaf dinsdagavond 30 juni beschikbaar zijn op deze website. Indien u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de makelaars. Anders zien zij u graag op 30 juni!

Laatste nieuws