Fase 2 in aantocht

Nu de eerste fase van Wilhelminahaven in Oosterhout volledig in aanbouw is, is de start verkoop van de volgende fase gepland voor de 2e helft van september. 

Het aanbod in deze fase bestaat uit 19 fraaie rijwoningen, 16 royale twee-onder-een-kapwoningen en 5 riante wadi-villa’s. De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Er is gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder hoogwaardige soorten baksteen in verschillende kleuraccenten, keramische pannen en houten kozijnen. Dit sluit perfect aan op de traditionele, sfeervolle uitstraling, die wordt onderstreept door overstekken en luifels. Hoewel de bouwstijl in veel variaties is toegepast, vormen alle woningen een frisse eenheid met een stoer karakter. Ook deze woningen worden gerealiseerd door Huybregts Relou.

Een kort overzicht:

  • De woonoppervlaktes variëren van circa 107 m2 tot circa 162 m2
  • Prijzen vanaf circa € 330.000,- vrij op naam
  • Start bouw geprognosticeerd 1e kwartaal 2022

De verkoop van deze fase zal wederom verzorgd worden door Van de Water Makelaars & Biemans Makelaars uit Oosterhout. 

Meld u aan als belangstellende om op de hoogte te worden gebracht van de start verkoop.

Laatste nieuws