Start verkoop fase 2

Donderdag 30 september a.s. start de verkoop van de 40 woningen in fase 2 van Wilhelminahaven.

Alvast een korte toelichting op de diverse woningtypes in dit bijzondere plan.

Hoek- en tussenwoningen type Wilg
Het is veelzijdigheid troef in deze drie clusters. Gevelstenen in verschillende warme kleuren, langs- en kopgevels met stoere overstek. Elke woning heeft een eigen identiteit. De achtertuinen vormen een besloten middengebied.

Twee- onder-een-kapwoningen type Eik
Deze tien woningen staan met de voorzijde langs de bomenrij die de woonwijk scheidt van de groene punt aan het water. Elk blok bestaat uit een woning met langskap en een woning met dwarskap. De royale achtertuinen hebben verschillende afmetingen en zijn georiënteerd op het noordoosten.

Twee-onder-een-kapwoningen type Linde
Deze zes twee-onder-een-kapwoningen zijn identiek aan elkaar. De kappen staan parallel aan de weg, de tuinen liggen op het zuidoosten en de woningen hebben alle zes een garage.

Vrijstaande wadiwoningen type Magnolia
Hoogte, oppervlakte, licht. Deze 5 woningen hebben alles in overvloed. Luxe afwerking, twee parkeerplekken op eigen terrein, veel indelingsopties (ook levensloopbestendig of met vide!). En een prachtig uitzicht op de wadi*, waarmee u de seizoenen beleeft vanaf uw privacy-rijke buitenterras en dakterras.

  • Een wadi is een verdiepte, groene strook in stedelijk gebied. Wadi is een afkorting van Water Afvoer Drainage en Infiltratie. De voornaamste functie is het opvangen van regenwater.


Meer informatie over de invulling van de start verkoop wordt na 20 september bekend gemaakt. Meld u aan voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Laatste nieuws