Aanmelden informatiebijeenkomst 30 september

Donderdag 30 september tussen 17.00 en 19.00 uur kunt u in de Gecroonde Bel, na aanmelding (verplicht), de verkoopinformatie bekijken, vragen stellen aan de makelaars en het magazine ophalen. Meld u hier aan voor een tijdslot van 15 minuten. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld waarbij een maximum aantal van toepassing is. De makelaar neemt telefonisch contact met u op voor het inplannen van het tijdslot. Zonder aanmelding kunt u helaas niet terecht bij de bijeenkomst in de Gecroonde Bel. Voor toegang dient u in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs conform de dan geldende maatregelen. 

In de Gecroonde Bel zal de verkoopinformatie worden gepresenteerd. In het door u gereserveerde tijdslot kunt u deze informatie bekijken, vragen stellen aan de makelaars en het magazine ophalen. Tevens zal vanaf donderdag 30 september a.s. om 17.00 uur alle verkoopdocumentatie via deze website beschikbaar zijn. De inschrijving op bouwnummerniveau is volledig digitaal en verloopt via deze website. Inschrijven is mogelijk t/m maandag 11 oktober a.s.

Laatste nieuws