Start bouw fase 1 gevierd

Op 22 september jl. rolden Wethouder Kastelijns van gemeente Oosterhout, ontwikkelaar Tandem Oosterhout en aannemer Huybregts Relou de vlaggen uit om officieel het hoogste punt en start bouw te vieren van Wilhelminahaven fase 1.

Op dit voormalige PDM-terrein realiseert Huybregts Relou in opdracht van Tandem Oosterhout, fase 1 bestaande uit 48 sociale huur- en 32 koopappartementen en 42 koop- en 24 sociale huurwoningen. Bij de appartementen werd het hoogste punt gevierd en voor de woningen de start van de bouw. In verband met de coronamaatregelen was besloten om de bijeenkomst in klein gezelschap te houden en konden de kopers hier helaas niet bij aanwezig zijn.

Donderdag 30 september a.s. start de verkoop van fase 2 van dit plan bestaande uit 19 rijwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen en 5 villa’s.

Laatste nieuws