Type F

BOUWNUMMERS

1.106, 1.206, 1.306, 1.406, 1.506

Dit zijn comfortabele appartementen op de eerste tot en met de vijfde verdieping. De vloeroppervlakten verschillen licht van elkaar.

Indelingsopties
Standaard worden deze appartementen opgeleverd met twee slaapkamers. Er zijn echter ook twee andere interessante opties. U kunt de slaapkamers laten samenvoegen tot één grote; een Masterbedroom met hoofdletter M. Maar u kunt ook een van de slaapkamers opofferen voor een grotere woonkamer… Wat zijn úw wensen?

Ruime badkamer
De positie van de keuken staat in principe vast. Tenzij u besluit om een slaapkamer bij de woonkamer te betrekken natuurlijk. De appartementen zijn vanzelfsprekend extra licht. Verder beschikt u over een ruime badkamer, een apart toilet, berging en een balkon of loggia. In beide gevallen bent u slechts een schuifpui verwijderd van de frisse buitenlucht.

Zonnige balkons
Type A en B zijn georiënteerd op het oosten en hebben een loggia. Behalve type A op de vijfde verdieping: deze heeft een open balkon met fraai uitzicht. Typen C, D, E en F zijn uitgevoerd met een balkon. C en D zijn op het zonnige zuiden gericht, terwijl u bij E en F dankzij hun oriëntatie op het westen ook van de zonsondergang kunt genieten.