Duurzaam wonen

Lagere energiekosten, meer wooncomfort, minder cO2-uitstoot

Alle inwoners van Nederland krijgen de komende jaren te maken met de transitie naar duurzame energie. De woningen en appartementen in Wilhelminahaven worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluiting en mét warmtepomp. Een zorg minder, een meerwaarde rijker!

Tandem Oosterhout ontwikkelt duurzaam
De woningen en appartementen worden al voorzien van optimale isolatie, slimme temperatuurregeling en lage temperatuurverwarming. Hierdoor is de woning ook meteen klaar voor aansluiting van andere duurzame installaties.

Gasrekening verleden tijd
De woningen en appartementen worden voorzien van een luchtwarmtepomp en een aantal zonnepanelen op het (algemene) dak. De warmtepomp in uw woningen is niet veel groter dan een koel- vriescombinatie en wordt opgesteld in de technische ruimte. U gaat dus geen gas verbruiken, maar stroom. De woningen en appartementen zijn klaar voor een schone toekomst.

Kijk voor meer informatie op de website www.energiebesparendoejenu.nl van de Rijksoverheid.Nederland heeft, net als veel andere landen in de wereld, het Klimaatakkoord van Parijs onderschreven. De gemiddelde mondiale temperatuurstijging moet behoorlijk onder 2°C blijven, met inspanningen om de stijging verder te beperken tot 1,5°C. Nederland heeft zich daarom tot doel gesteld om in 2050 CO2-arm te zijn. We zullen ons dus op andere manieren moeten vervoeren, windmolens en zonneparken zullen ons landschap veranderen én we moeten onze woningen op andere manieren verwarmen. Zonder gas dus.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.