Previous
Next

Wonen in Porta 1

Uw eigen balkon, loggia of dakterras. Koffie in het zonnetje. Fraai uitzicht. Eigen berging. Gasloos wonen. Zowel natuur als dagelijkse voorzieningen om de hoek. Twee slaapkamers samenvoegen? Het kan allemaal. Dit is wonen in Porta I!

Porta I bestaat uit zeven woonlagen. De begane grond is ingericht met inpandige parkeerplaatsen en bergingen. De eerste tot en met de vijfde woonlaag bevatten in totaal 30 comfortabele appartementen. De bovenste woonlaag is verdeeld in 4 penthouses.

Balkons en dakterrassen
De appartementen aan de zuid- en westzijde zijn uitgevoerd met een royaal balkon. Niet gecombineerd met de buren, maar een separaat balkon met privacy. Zodra het zonnetje doorbreekt opent u de (schuif)deur en kunt u relaxen, met een uitzicht dat elk seizoen boeit. De vier penthouses op de zevende verdieping hebben de luxe van een dakterras.

Loggia’s
De appartementen aan de Bredaseweg hebben een loggia. Dit is een buitenruimte binnen de gevelmuren, afsluitbaar met glas. Hier wordt het al snel aangenaam warm, zodat u zelfs ’s winters kunt genieten van de zon.

Bergingen
Achter de fraaie, semi-transparante gevels van de begane grond schuilt voor vrijwel alle woningen een berging. Behalve voor type B: de bewoners hiervan hebben een berging in hun woning. De fietsen kunnen zij wél beneden stallen.

Aangenaam thuiskomen
De auto parkeert u op de begane grond in het gebouw of op een parkeerplaats buiten het complex. Porta I heeft één hoofdentree. Met de lichte, stijlvolle afwerking is het hier aangenaam thuiskomen. Hier checkt u meteen even uw postvak. En als u wilt, neemt u comfortabel de lift naar boven.