Type K – L – M – N – O

KAVEL

15-20

De enige twee onder een kapwoning in dit deelplan met een woningdiepte van ruim 10 meter. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. De types L en N hebben een prachtige erker aan de voorkant van de woning, waardoor de woonkamer wordt voorzien van extra veel licht.
De keuken bevindt zich aan de tuinzijde. Wilt u een woonkeuken, breidt dan optioneel de woning aan de achterzijde uit.
De woningen liggen aan de rand van het plan met vrij uitzicht op het groen en water.

Sfeervolle aanblik
De garage/berging naast uw woning biedt voldoende ruimte voor uw fietsen of auto. Tevens beschikt de woning over een eigen oprit. Centraal in de woonkamer staat de open trap, die het interieur een sierlijke, open uitstraling geeft.

Royale verdiepingen
Door de flinke diepte en breedte van deze woningen kennen ook de verdiepingen royale vloeroppervlakten. Van de drie slaapkamers strekt de grootste zicht uit over de volledige gevelbreedte met voldoende ruimte voor kasten of een inloopkast. De badkamer wordt standaard voorzien van een douche en bad. Hoe heerlijk is dat? De tweede verdieping is groot genoeg om een extra kamer te creëren voor hobby, werk of als extra slaapkamer. Type O heeft in basis een dakkapel voor nog meer ruimte op deze verdieping.

Verkooptekening