Type Eik

Kenmerken

10 stuks type Eik aan de historische bomenrij in cluster O en K. Ruimte en vrijheid. Warme kleuren en fraai metselwerk. Met en zonder garage, erker, eigen parkeerplaats of gedraaide kap met extra grote zolder. Welke het ook wordt, u kiest voor ongekend woongenot. De architectuur sluit mooi aan op de andere woningen in fase 2. De woningen stralen rondom een fijne, krachtige huiselijkheid uit.

Deze tien woningen staan met de voorzijde langs de bomenrij die de woonwijk scheidt van de groene punt aan het water. Elk blok bestaat uit een woning met langskap en een woning met dwarskap. De royale achtertuinen hebben verschillende afmetingen en zijn georiënteerd op het noordoosten. Bouwnummer 101 heeft een extra breed kavel en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De bouwnummers 73 en 78 hebben geen garage, maar wel een berging in de achtertuin.

Begane grond
De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning, bij de garage. De ruime, lichte living aan de voorzijde biedt uitzicht op de groene bomenrijen. De woning met de langskap is standaard al voorzien van een sfeervolle erker. Aan de achterzijde vindt u de keuken en eetkamer. Er is ruimte voor een indeling naar wens. Door de dubbele tuindeuren heeft u altijd contact met de achtertuin. De open trap in het midden van de woonkamer geeft een ruimtelijk effect.

1e verdieping
Hier vindt u drie volwaardige slaapkamers. De master bedroom aan de achterzijde beslaat de volledige woningbreedte. De badkamer is voorzien van tweede toilet, wastafel, douchehoek en ligbad. 

2e verdieping
De zolder biedt volop ruimte voor een extra slaap-, werk- of hobbykamer. Bij de woning met dwarskap kunt u hier zelfs twee kamers realiseren. Dankzij de ramen in de puntgevels heeft u voor en achter daglicht. Op zolder vindt u ook de afgesloten techniek-ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier staan ook de warmtepomp en boiler. De buitenunit van de warmtepomp staat op de garage.

Opties
Van uitbouw aan de achterzijde tot extra zonnepanelen op het dak. Deze
woningen bieden veel opties. Bekijk de optietekeningen van de uitbreidingen. Zie alle mogelijkheden op de woonwensenlijst ! 

Bouwnummers 73, 75 en 77

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdiepging

Bouwnummers 74, 76, 78

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdiepging