Type Magnolia

Hoogte, oppervlakte, licht. Deze woningen hebben alles in overvloed. Luxe afwerking, twee parkeerplekken, veel indelingsopties (ook levensloopbestendig of met vide!). En een prachtig uitzicht op de wadi, waarmee u de seizoenen beleeft vanaf uw privacy-rijke buitenterras en dakterras.

Kenmerken

Wonen aan de wadi, de groene long van dit plan. Dat betekent veel privacy en natuurbeleving. Aan de achterkant staat de woning met z’n voeten in de verdiepte groenstrook. Het hoogteverschil is bijna twee meter. U woont letterlijk verheven boven het maaiveld.

Begane grond
Achter de voordeur bevindt zich de praktische hal. Hier vindt u het toilet, de berging, de trap en toegang tot de woonkamer. Daar stapt u een oase van ruimte en licht binnen. De grote raampartijen geven u bovendien prachtig uitzicht op de wadi. Gewoon vanuit uw living! Dat is jaarrond genieten. 

Bij de standaardindeling kookt u aan de voorzijde van de woning. Hier kunt u de ruime, open keuken naar wens inrichten. De ramen bieden uitzicht in twee richtingen.

Verdieping
Standaard is de verdieping ingedeeld met drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Stuk voor stuk forse ruimten. Slaapkamer 1 heeft bovendien een inloopkast.

Slaapkamer 1 en 2 bieden toegang tot het flinke balkon. Deze bevindt zich aan de achterzijde van de woning, en biedt dus ook uitzicht op het groen. Dit dakterras is voorzien van een fraaie, vaste luifel van lamellen. Op warme dagen helpt dit de slaapkamers koel te houden.

Heerlijk terras en eigen parkeerplaatsen
Aan de achterzijde heeft dit woningtype een royaal terras. Met bijna 30 vierkante meter biedt het u alle ruimte om te genieten van de zon. En van het uitzicht op de wadi natuurlijk. Aan de lange zijde is het terras voorzien van een glazen afscheiding. De zijkant krijgt een mooi begroeid hekwerk.

Bij vier woningen type Wadi is het terras (dus ook het balkon op de eerste verdieping) georiënteerd op het zuidoosten. De vijfde woning is met de achterzijde gericht op het noordwesten.

U bereikt het terras op twee manieren: binnendoor via de schuifdeuren (in de living), of buitenom via de poort (aan de voorzijde). Die poort is extra handig als u vaak de fiets gebruikt. Het terras is namelijk voorzien van een fietsenberging. Hierin bevindt zich ook de buitenunit van de warmtepomp. Geen ontsierende units aan uw woning dus.

Tot slot heeft u twee parkeerplekken voor het huis. Op eigen terrein, dus altijd beschikbaar.

Opties begane grond
De standaardindeling van de begane grond kunt u inwisselen voor een levensloopbestendige variant (optie 1) of een werkvariant (optie 2). Bij optie 1 maakt de oorspronkelijke keuken plaats voor een slaapkamer met badkamer. Deze is voorzien van douchehoek, wastafel en tweede toilet. De keuken is naar achteren verplaatst. U houdt nog altijd een ruime woon-/eetkamer over van zo’n 45 vierkante meter. Bij optie 2 wordt de ruimte aan de voorzijde ingericht als werkkamer. Hierin kunt u ook meteen een vaste kast en bescheiden bijkeuken laten integreren.

Optie verdieping
Op de verdieping kunt u de oorspronkelijke slaapkamer 3 vervangen door een grote, tweede badkamer. Zo blijft de andere badkamer voorbehouden aan de gebruikers van de master bedroom. Bij deze variant kunt u de slaapkamer aan de achterzijde splitsen. Dan heeft u nog steeds drie slaapkamers.

Optie beide woonlagen: vide
Door het puntdak op de verdieping is deze woning uitermate geschikt voor een vide. Dit resulteert in een rijke beleving in de woonkamer, waar u vanaf de bank zo tegen de onderkant van de kap aankijkt. Slaapkamer 2 uit de standaardplattegrond verdwijnt dan. Op de verdieping houdt u twee slaapkamers over. Als u een vide én een derde slaapkamer wilt, dan kunt u deze beneden creëren (zie opties begane grond).

De technische omschrijving en woonwensenlijst zullen later worden toegevoegd aan de website. 

Begane grond

Eerste verdiepging

Wat is een wadi?

Een wadi is een verdiepte, groene strook in stedelijk gebied. Wadi is een afkorting van Water Afvoer Drainage en Infiltratie. De voornaamste functie is het opvangen van regenwater. Vervolgens wordt het gezuiverd en langzaam afgegeven aan de grond. Op deze manier helpen wadi’s tegen wateroverlast en droogte.